03/03 Sonico goes (Super-) Mercado in Antwerp

download-1
SONICO CONCERT @ (SUPER-) MERCADO
Astor Piazzolla (1921-1992) staat bekend als de uitvinder van de “tango nuevo”, of “nieuwe tango”, maar de vraag is of dit wel klopt. Was Piazzolla de enige figuur binnen deze beweging, of waren er anderen? SONICO brengt het repertoire van de ten onrechte vergeten Argentijnse componist Eduardo Rovira (1925-1980)
OVER MERCADO
In hartje Antwerpen, op het kruispunt van het historische stadscentrum, het modekwartier en de winkelstraten, vind je (Super-) Mercado. De eerste echte food market in België met daarnaast plaats voor evenementen en cultuur.
In het voormalige postkantoor op de Groenplaats ontstaat een mekka van eetcultuur, een unieke plek, rijk aan geschiedenis, waar we graag aan meeschrijven. Dit beschermde monument is uniek en het karakter van dit Antwerpse icoon blijft bewaard terwijl we bouwen aan de toekomst.
Een microcosmos voor foodies, creatievelingen en nieuwsgierigen en een nieuwe trekpleister voor Stad Antwerpen. In het centrum van cultuur, creativiteit en commerce vindt je exact wat ontbrak in deze wereldstad; Super Mercado.

GRATIS TOEGANG

Vrijdag 3 maart
22.00 – 00.00 uur
Groenplaats 43
2000 Antwerpen
MEER INFO?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s