13/09 Citadelic Festival, Gent

“Eduardo Rovira: Inédito e Inconcluso” 
– officiële album release –

Van harte welkom op de 13de editie van de Citadelic concerten, deze keer in in het Astridpark. Het zijn speciale tijden en daar hoort dus ook een andere aanpak bij: kleine concertjes niet in festivalvorm maar op losse momenten in een gecontroleerde omgeving voor een publiek die kan hunkeren naar live muziek. We zijn al blij dat we toch nog dit jaar mensen kunnen laten proeven van bands en ensembles die zich vaak situeren in de zone buiten de periferie van de ‘main stream’ jazz… en natuurlijk dit jaar met volle focus op onze straffe Belgische muzikanten. Originaliteit, de onderbuik van de maatschappij, het ontwikkelen van een eigen stem en de muzikale zoektocht aangaan is wat van jazz een wereldwijde kunstvorm heeft gemaakt. We hopen dat we samen het Astridpark even kunnen omtoveren tot een epicentrum van geïnspireerde momenten en gezellig samenzijn, tot een plaats waar creatie voorop staat en waar u kan luisteren naar eigentijdse improvisatiemuziek in een prachtig decor op een Covid-veilige manier.

praktisch
19uur
Koningin Astridpark, Gent

Er is keuze tussen de picknickzone op het gras of de zone met tafels en stoelen. We houden natuurlijk rekening met bubbels.

* Er is verplichte registratie voor de concerten in het Astridpark.
* Er wordt maximaal 400 man toegelaten op het terrein. Reservatie mogelijk en aangeraden.

De concertjes zijn gratis. Je mag je picknick meebrengen maar steun ons initiatief alstublieft door drank bij ons te bestellen. Klik hier voor de kaart. Help ons en breng je glas mee om nog covid-vrijer te zijn !

We zorgen dat er op het terrein ontsmettingsgel is. Mondmaskers zijn ook verkrijgbaar voor een kleine bijdrage.

We werken zoveel mogelijk contactloos op het terrein.

De speeltuin van het Astridpark zit niet in de concertzone dus kunnen de kinderen gewoon als altijd komen spelen en de doorgangen blijven vrij in het park. Natuurlijk vragen we wel uitdrukkelijk om ook daar de regels die gelden wat betreft COVID te respecteren.

Even nog de gekende COVID-regels recapituleren:

– Voel je je ziek, blijf dan aub thuis
– De hygiëneregels blijven essentieel: handen wassen en geen handen of kussen geven
– Respecteer de sociale afstand; houd aub 1,5 m stand van elkaar
– Geen bestellingen aan de toog, er is immers geen toog
– Bij verplaatsingen op het terrein dienen bezoekers de looprichtingen te volgen
– Bij verplaatsingen op het terrein is het VERPLICHT een mondmasker te dragen
– Respecteer de bubbel van maximaal 5 personen extra personen bij uw familie bubbel. Maak hier geen misbruik van en blijf erbij; ga niet overal goeiedag zeggen

Citadelic is de organisatie van het onafhankelijke kleine Gentse label, el NEGOCITO Records, bijgestaan door heel wat mensen gepassioneerd door muziek. Dit jaar moest het knallen op het 10jarig bestaan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s